Dâmboviţa: Doi bărbaţi arestaţi preventiv pentru violarea unei femei de 25 de ani

Dâmboviţa: Doi bărbaţi arestaţi preventiv pentru violarea unei femei de 25 de ani

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru violarea unei femei de 25 de ani din comuna dâmboviţeană Glodeni, informează, miercuri, IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au fost sesizaţi la 112 de victimă, care a anunţat ce a păţit.

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbaţi de 31 şi 25 de ani. Din cercetările efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, s-a stabilit că, la data de 6 mai a.c., în jurul orei 16:00, cei doi ar fi determinat victima să meargă într-un loc mai retras din comuna Glodeni, unde, unul dintre aceştia, prin constrângere morală şi fizică, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. Totodată, prin acelaşi mod, tânărul de 25 de ani, ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cei doi au fost reţinuţi iniţial bază de ordonanţă pentru 24 de ore, ulterior au fost prezentaţi magistraţilor, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, complicitate la infracţiunea de viol şi tentativă la infracţiunea de viol.

error: Conţinut protejat !!