Dâmboviţa: Doi copii de 13 ani, daţi dispăruţi şi căutaţi de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari

Dâmboviţa: Doi copii de 13 ani, daţi dispăruţi şi căutaţi de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari

UPDATE 01.00 Cei doi minori au fost găsiți pe raza localității Gura Ocniței, anunţă IPJ Dâmboviţa.

„Aceștia se afla în custodia polițiștilor, fiind contactați reprezentanții de la Direcția Generală de Asistenta și Protecție a Copilului, pentru dispunerea măsurilor legale în consecință”, mai precizează IPJ Dâmboviţa.

O fată şi un băiat, ambii de 13 ani, din localitatea dâmboviţeană Gura Ocniţei, sunt daţi dispăruţi după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors, fiind căutaţi de apoximativ 90 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, informează, marţi noaptea, IPJ Dâmboviţa.

„La data de 13 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 13 ani, din Gura Ocnitei, au plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni. La activitătile de cautare participa aproximativ 90 de poliţişti, precum şi jandarmi, pompieri şi voluntari”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, Petre Maria are o înălţime de 1,50 m., 50 de kg., păr lung blond, ochi albaştri şi era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. În picioare purta pantofi sport de culoare roz, iar în spate purta un rucsac. Celălat minor dispărut este Ştefan Robert Damian, are o înălţime de 1,50 m., 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui şi era îmbrăcat cu un pulover de culoare roşie.

Cei care pot oferi informaţii pentru găsirea celor doi sunt rugaţi să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie.

error: Conţinut protejat !!