Dâmboviţa: Doi membri ai BEJ şi subprefectul judeţului, confirmaţi cu COVID-19

Dâmboviţa: Doi membri ai BEJ şi subprefectul judeţului, confirmaţi cu COVID-19

Doi membri ai Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Dâmboviţa şi subprefectul judeţului, Chiru Cristea Cătălin, au fost confirmaţi cu COVID-19, informează, duminică, Prefectura Dâmboviţa.

Conform sursei citate, în cursul zilei de duminică s-a efectuat dezinfecţia în toate birourile Prefecturii Dâmboviţa, iar ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare.

„Având în vedere că la nivelul Biroului Electoral Judeţean de Circumscripţie Dâmboviţa au fost confirmate două persoane la testul pentru identificarea virusului SARS-CoV-2, precizăm că ulterior au fost testaţi 3 angajaţi ai Instituţiei Prefectului judeţul Dâmboviţa. În urma testării, 2 rezultate au fost negative şi unul pozitiv, respectiv al subprefectului judeţului. Facem precizarea că în cursul acestei dimineţi domnul Cristea Chiru Cătălin s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Dâmboviţa, unde starea de sănătate a fost evaluată de un medic de specialitate; întrucât a dezvoltat o formă uşoară a primit recomandarea de izolare la domiciliu”, precizează Prefectura Dâmboviţa.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, duminică au fost confirmate 49 noi cazuri de COVID-19. De al începutul pandemiei, au murit 153 de dâmboviţeni. Totodată, sunt 536 persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată şi 339 persoane aflate în izolare la domiciliu.

„În ultimele 24 de ore, reprezentanţii ISU „Basarab l” Dâmboviţa au efectuat  2 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unităţile spitaliceşti şi o misiune de decontaminare. De asemenea, cei ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa au efectuat 25 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unităţile spitaliceşti şi 9 misiuni privind transportul/recoltarea de probe biologice”, mai anunţă Prefectura Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!