Dâmboviţa: Doi tineri au furat de la o firmă unelte electrice şi peste o tonă deşeuri din cupru

Dâmboviţa: Doi tineri au furat de la o firmă unelte electrice şi peste o tonă deşeuri din cupru

Doi tineri, de 22, respectiv 25 de ani, au furat dintr-o societate comercială din Priboiu mai multe unelte electrice şi peste o tonă deşeuri din cupru, informează, luni, IPJ Dâmboviţa.

Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

„Aceştia sunt bănuiţi că, în cursul nopţii de 14 spre 15 februarie a.c., ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale de pe raza localităţii Priboiu, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice şi peste 1 tonă de deşeuri din materiale neferoase (cupru). Prejudiciul se ridică la aproximativ 50.000 de lei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi, iar pe parcursul zilei de duminică au fost prezentaţi magistraţilor, pe numele tânărului de 22 de ani, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de cel de 25 de ani, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!