Dâmboviţa: Doi tineri sechestraţi, umiliţi şi şantajaţi de cinci bărbaţi

Dâmboviţa: Doi tineri sechestraţi, umiliţi şi şantajaţi de cinci bărbaţi

Poliţiştii dâmboviţeni cercetează cinci bărbaţi acuzaţi că au sechestrat, umilit şi şantajat doi tineri care ar fi abordat pe o reţea de socializare o adolescentă, informează, miercuri, IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi miercuri dimineaţă de către un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Bărbuleţu, cu privire la faptul că, în cursul nopţii de 11 spre 12 ianuarie, în timp ce se afla într-un apartament din Târgovişte, împreună cu un prieten, în vârstă de 19 ani, ar fi fost lipsit de libertate şi şantajat de mai multe persoane.

Imediat după sesizare, poliţiştii au descins la locuinţa indicată de partea vătămată, unde au identificat cea de a doua victimă, tânărul de 19 ani şi doi dintre bănuiţi.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în intervalul orar 03:00-08:00, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 si 45 de ani, ar fi lipsit de libertate în mod ilegal cele doua victime, doi tineri, de 19 si 20 de ani, le-ar fi agresat şi le-ar fi supus la gesturi umilitoare, înregistrându-i video cu un telefon mobil, întrucat persoanele vătămate ar fi abordat, prin intermediul unei reţele de socializare, o adolescentă, în scopul întreţinerii de raporturi sexuale”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Totodată, bănuiţii ar fi solicitat părţilor vătămate 20.000 de lei pentru a nu publica imaginile înregistrate pe reţelele de socializare şi ar fi sustras un autoturism în vederea folosirii, proprietatea uneia dintre victime.

Cei cinci bărbaţi se află la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea de măsuri.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, furt în scop de folosinţă şi lovire sau alte violenţe.

error: Conţinut protejat !!