Dâmboviţa: Dosar penal pentru un tânăr care a făcut drifturi pe un drum public în Mătăsaru

Dâmboviţa: Dosar penal pentru un tânăr care a făcut drifturi pe un drum public în Mătăsaru

Un tânăr de 28 de ani a fost prins, luni, de Poliţie, după ce a făcut drifturi la o intersecţie din comuna dâmboviţeană Mătăsaru, iar pe numele lui a fost întocmit dosar penal, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Şoferul a fost filmat, iar imaginile au fost făcute publice. În filmare se aude cum o persoană îi cere şoferului să înceteze şi spune că va anunţa Poliţia dacă nu o face, însă este ignorată de tânărul care îşi continuă manevrele periculoase.

”Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, în care un conducător auto efectuează manevre de derapaj, prin întoarceri bruşte, în scop de divertisment, vă informăm: astăzi, 21 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au identificat şoferul în persoana unui tânăr de 28 de ani, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!