Dâmboviţa: Drumul de acces în staţiunea Padina-Peştera, DJ 714, distrus de camioane cu lemne

Dâmboviţa: Drumul de acces în staţiunea Padina-Peştera, DJ 714, distrus de camioane cu lemne

Drumul de acces în staţiunea Padina-Peştera, DJ 714, este distrus de camioanele care transportă lemne, susţine, miercuri, într-o postare pe facebook, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Mai mult, arată acesta, stive de lemne sunt depozitate pe marginea acestui drum judeţean din zona montană a judeţului Dâmboviţa.

„Muncim şi investim bani pentru ca, la final, să constatăm că tot ceea ce am făcut a fost în zadar! Este şi cazul drumului judeţean din munte, DJ 714, tronsonul dintre comuna Moroeni, sat Glod, şi Zănoaga, porţiune de drum distrusă de camioanele exploataţiilor forestiere din zonă. Noi lucrăm să putem ţine drumul deschis, acesta fiind cale de acces către Staţiunea Turistică de Interes Naţional Peştera-Padina, iar alţii nu ţin cont de efortul nostru şi de banii investiţi”, precizează Corneliu Ştefan.

Preşedintele CJ Dâmboviţa spune că va face demersuri pentru ca drumul să fie reperat pe banii celor care l-au stricat şi că vor fi introduse restricţii de circulaţie pe drumurile judeţene din zona montană.

„Nu au ţinut cont că li s-a cerut să nu transforme în „depozit” drumul judeţean şi nu au respectat restricţiile de circulaţie, fapt care a dus la distrugerea drumului. Îi anunţ pe cei care nu au respectat legea că vor reface drumul aşa cum era înainte de a-l distruge, pe cheltuiala lor, şi, tot pe banii lor, vor asigura şi scurgerea apelor pluviale afectată de camioanele pline ochi cu lemne care coboară din munte. Nu în ultimul rând, vreau să le mai aduc la cunoştinţă că, în perioada următoare, vom introduce noi restricţii pe drumurile judeţene din munte”, afirmă preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!