Dâmboviţa: Drumuri judeţene în lungime de 62 kilometri vor fi reabilitate printr-un proiect cu fonduri europene

Dâmboviţa: Drumuri judeţene în lungime de 62 kilometri vor fi reabilitate printr-un proiect cu fonduri europene

Mai multe drumuri judeţene din Dâmboviţa de pe traseul limită Prahova-Moreni-Târgovişte-Finta-Niculeşti-limită Ilfov vor fi modernizate cu fonduri europene cu o valoare totală de 211 milioane de lei, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

Proiectul se află în faza de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii de achiziţie publică, în vederea atribuirii contractului de lucrări, urmând ca până la jumătatea anului, în funcţie de eventualele contestaţii, să fie desemnate firmele câştigătoare.

Proiectul prevede modernizarea DJ720, DJ720B, DJ711 şi DJ101B pe traseul limită judeţ Prahova – Moreni – Gura Ocniţei – Răzvad – Ulmi – Târgovişte – Comişani – Bucşani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciureşti – Cojasca – Corneşti – Butimanu – Niculeşti – Limită Judeţ Ilfov”, în lungime de 62 de kilometri.

„Datorită valorii lucrărilor şi lungimii traseului, prin proiectul tehnic, obiectivul a fost împărţit în patru loturi. Avem ofertanţi pentru toate cele patru loturi; îmbucurător este că nu sunt atât de mulţi, în urma solicitărilor de clarificare, au rămas doi, trei, pentru fiecare lot, ceea ce sperăm să uşureze mult procedurile de evaluare a ofertelor, astfel încât în cursul următoarelor luni să putem semna contractele de execuţie a lucrărilor”, a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

error: Conţinut protejat !!