Dâmboviţa: Explozie urmată de incendiu la un apartament din Găeşti, o persoană rănită şi locatarii evacuaţi preventiv

Dâmboviţa: Explozie urmată de incendiu la un apartament din Găeşti, o persoană rănită şi locatarii evacuaţi preventiv

O explozie urmată de incendiu a avut loc vineri dimineaţă la un apartament din Găeşti, un bărbat a fost rănit şi 38 de locatari au fost evacuaţi, informează ISU Dâmboviţa.

„Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost alertaţi despre producerea unei explozii urmată de incendiu la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuinţe din oraşul Găeşti. La locul evenimentului salvatorii găeşteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de ambulanţă SMURD. Pompierii au localizat şi lichidat rapid incendiul, iar pentru siguranţa lor, toţi locatarii imobilului (38 persoane) au fost evacuaţi”, precizează ISU Dâmboviţa.

În urma producerii deflagraţiei, un bărbat de 48 de ani a fost rănit, fiind preluat şi transportat la spital de un echipaj de ambulanţă.

ISU Dâmboviţa mai anunţă că la faţa locului, pe lângă pompieri sunt prezenţi şi reprezentanţi de la companiile de gaze şi electricitate, de la Primăria Găeşti şi Inspectoratul de Stat în Construcţii şi se fac cercetări pentru evaluarea pagubelor şi stabilirea cauzei probabile a producerii evenimentului.

error: Conţinut protejat !!