Dâmboviţa: Fată de 16 ani lovită de o maşină condusă de un minor de 14 ani care a furat autoturismul de la bunici

Dâmboviţa: Fată de 16 ani lovită de o maşină condusă de un minor de 14 ani care a furat autoturismul de la bunici

O fată de 16 ani a fost lovită de o maşină condusă de un minor de 14 ani care a furat autoturismul din curtea bunicilor şi l-a condus pe DJ 702 A, în localitatea dâmboviţeană Voia, informează, sâmbătă, IPJ Dâmboviţa.

„La data de 10 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe drumul judeţean 702A, în localitatea Voia, s-a produs un accident rutier. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că o minoră, în vârstă de 16 ani, din Voia, ar fi fost acroşată de un autoturism, iar conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier. Victima a fost transportată la spital, fiind rănită uşor”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti a reieşit faptul că maşina era condusă de un minor de 14 ani.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi furt în scop de folosinţă.

error: Conţinut protejat !!