Dâmboviţa: Femeie arestată preventiv, după ce a fost prinsă că vindea droguri

Dâmboviţa: Femeie arestată preventiv, după ce a fost prinsă că vindea droguri

O femeie de 43 de ani a fost arestată preventiv, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce vindea droguri, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

„În perioada aprilie – iulie 2023, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a unei femei bănuită de săvârşirea infracţiunii de efectuarea, fără de drept, de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv. Astfel, la data de 19 iulie a.c., poliţiştii au prins în flagrant delict o femeie de 43 de ani, în timp ce ar fi comercializat către 4 persoane substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv”, precizează IPJ Dâmboviţa.

A fost efectuată şi o perchiziţie la domiciliul femeii, unde s-a descoperit şi indisponibilizat 36 de bile de staniol, care ar fi conţinut materie vegetală susceptibilă a avea efect psihoactiv, un recipient din plastic cu urme de materie vegetală, un telefon mobil şi 3.000 de lei.

Totodată, 15 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, pentru audieri.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada septembrie 2020 – iulie 2023, persoana bănuită ar fi avut 362 de acte materiale circumscrise comercializării unor substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv”, mai informează IPJ Dâmboviţa.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a persoanei bănuite, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. În cursul zilei de joi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa a dispus arestarea preventivă a femeii bănuite, pentru 30 de zile.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!