Dâmboviţa: Fetiţa de 11 ani dispărută, căutată cu elicopter, drone şi câini de urmă

Dâmboviţa: Fetiţa de 11 ani dispărută, căutată cu elicopter, drone şi câini de urmă

Fetiţa de 11 ani din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii este căutată, sâmbătă, de forţe sporite de poliţişti, sunt folosiţi şi câini de urmă, de asemenea sunt folosite drone şi un elicopter, informează IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa încă desfăşoară activităţi de căutare a minorei. Sunt angrenati aproximativ 200 de poliţişti, sunt folosiţi câinii de urmă şi zona satului este survolată de un elicopter alternativ cu două drone. Până la acest moment, nu există suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni, însă nu este exclusă nicio variantă”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Fata de 11 ani nu a mai revenit vineri acasă. Ea se numeşte Mihaela-Adriana Fieraru şi era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri şi purta pantofi sport de culoare neagră cu roşu. Are 1,50 m. înălţime, aproximativ 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, castaniu.

„Sunt folosite toate forţele şi mijloacele de care beneficiem pentru a găsi minora. Căutarile continuă”, susţine IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii solicită persoanelor care deţin informaţii utile în vederea depistării minorei să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

error: Conţinut protejat !!