Dâmboviţa: Focuri de armă trase de poliţişti la Văcăreşti pentru a prinde nişte hoţi

Dâmboviţa: Focuri de armă trase de poliţişti la Văcăreşti pentru a prinde nişte hoţi

Poliţiştii dâmboviţeni au folosit pistolul pentru a prinde nişte hoţi care intraseră în curtea unei persoane din comuna Văcăreşti, însă unul dintre hoţi a reuşit să fugă, informează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, focurile au fost trase în plan vertical şi nimeni nu a fost rănit.

”La data de 05.01.2019 lucrătorii Poliţiei Târgovişte au fost sesizaţi prin plângere de către un barbat, din comuna Văcăreşti, cu privire la faptul că doi bărbaţi au pătruns în curtea vecinei sale cu scopul de a sustrage bunuri. La fata locului s-au deplasat organele de poliţie care au reuşit să prindă pe unul din autori, in timp ce se afla intr-o dependinta a locuinţei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cel de-al doilea hoţ a fugit la venirea poliţiştilor, iar acum este căutat.

”Un al doilea autor a fugit la sosirea poliţie. Aceştia au folosit armamentul din dotare, trăgând 2 focuri  de arma în plan vertical , insa nu a putut fi reţinut şi identificat. Cei doi autori nu au reuşit să sustragă bunuri. A fost întocmit dosar penal, cercetările continuă în vederea identificării tuturor participanţilor la săvârşirea faptei penale, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet. De asemenea, în urma folosirii armamentului, nu au fost rănite persoane şi nu au fost distruse bunuri”, susţine IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!