Dâmboviţa: Incendiu la o hală de producţie polistiren din Mija, a fost emis mesaj Ro-Alert

Dâmboviţa: Incendiu la o hală de producţie polistiren din Mija, a fost emis mesaj Ro-Alert

Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la o hală de producţie polistiren din Mija, iar în urma degajărilor mari de fum a fost emis un mesaj Ro-Alert, informează ISU Dâmboviţa.

„Se intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hală de producţie polistiren din localitatea Mija, comuna IL Caragiale. Au fost mobilizate pentru stingerea incendiului forţe şi mijloace de la Detaşamentul Moreni, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi de la Detaşamentul Târgovişte o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie cu apă”, precizează ISU Dâmboviţa.

Pompierii au constatat că focul se manifestă în interiorul halei de producţie pe o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţi cu degajări mari de fum.

„Incendiul este localizat şi se acţionează pentru lichidarea acestuia. Nu sunt înregistrate victime”, mai anunţă ISU Dâmboviţa.

Conform sursei citate, având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populaţia din zonă pentru luarea unor măsuri de autoprotecţie. Se recomandă închiderea geamurilor, a ferestrelor şi oprirea aparatelor de climatizare şi ventilaţie.

error: Conţinut protejat !!