Dâmboviţa: Incendiu la un depozit în Cojasca, flăcările s-au extins la o casă din vecinătate

Dâmboviţa: Incendiu la un depozit în Cojasca, flăcările s-au extins la o casă din vecinătate

Un incendiu a izbucnit, vineri, la un depozit în localitatea dâmboviţeană Cojasca, iar flăcările s-au extins la acoperişul unei case din vecinătate, informează ISU Dâmboviţa.

„Intervenţie în cazul unui incendiu la un spatiu de depozitare al unui magazin în comuna Cojasca. La locul incendiului pompierii au constatat că arde un depozit pe o suprafaţă de circa 300 metri pătraţi şi anexe pe o suprafaţă de circa 70 metri pătraţi. Pompierii au localizat incendiul şi acţionează pentru lichidarea acestuia”, precizează ISU Dâmboviţa.

Intervenţia pompierilor a fost dificilă din cauza degajării mari de fum.

„Intervenţia, în prima etapă, a fost direcţionată pentru salvarea construcţiilor învecinate şi nu există posibilităţi de propagare. Flăcările au afectat acoperişul unei case vecine pe o suprafaţă de circa 7 metri pătraţi, fiind salvată casa de locuit. Sunt în desfăşurare operaţiuni de decopertare a acoperişului depozitului, aceasta fiind construit din panouri tip sandwich”, anunţă ISU Dâmboviţa.

Iniţial pompierii au ajuns la faţa locului cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, ulterior forţele de intervenţie fiind suplimentate cu alte trei autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de lucru la înălţime.

Nu sunt persoane rănite în incendiu.

error: Conţinut protejat !!