Dâmboviţa: A început Festivalul ”Ileana Sărăroiu”

Dâmboviţa: A început Festivalul ”Ileana Sărăroiu”

Festivalul concurs ”Ileana Sărăroiu” are loc în perioada 18-19 noiembrie, la Clubul Studenţilor din Târgovişte.

La manifestare urcă pe scenă Nicolae Furdui Iancu, Daniela Condurache, Florin Georgescu, Gabriel Dumitru, Ansamblul folcloric Flori Dâmboviţene” şi Ansamblul folcloric „Haiducii”, de la Chişinău.

Clubul Studenţilor din Târgovişte a fost plin, sâmbătă, în prima seară a festivalului.

„Ajuns la cea de-a V-a ediţie, festivalul-concurs naţional ”Ileana Sărăroiu” ne surprinde, ne încântă şi devine, de la an la an, tot mai valoros. Vă spun sincer că este un festival la care ţinem foarte mult şi nu vom renunţa niciodată să ne preocupăm pentru ca el să-şi continue misiunea. Şi la această ediţie avem oaspeţi şi talente deosebite şi vă doresc tuturor să vă bucuraţi de spectacol! Ileana Sărăroiu a fost o mare artistă, iar noi suntem mândri că a fost a noastră. Felicitări şi mult succes tuturor participanţilor!”, a spus preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

Festivalul este la a V-a ediţie. Juriul este condus de Nicolae Furdui Iancu, cel care va susţine şi un recital, duminică, alături de Ansamblul folcloric „Haiducii” din Raionul Ialoveni (Republica Moldova). Acompaniamentul celor 2 seri de festival este asigurat de Orchestra Populară „Chindia” condusă de Ionuţ Dumitrescu.

Ileana Sărăroiu s-a născut pe data de 25 septembrie 1936, în localitatea Valea Voievozilor, judeţul Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!