Dâmboviţa: Înşelaţi de un agent de credite care a luat bani în numele lor

Dâmboviţa: Înşelaţi de un agent de credite care a luat bani în numele lor

Mai multe persoane din Dâmbovița au fost înşelate de un agent de credite care a luat bani în numele lor, în acest caz s-a deschis dosar penal, urmând să se recupereze prejudiciul, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis miercuri.

”Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Doiceşti au fost sesizaţi de 5 persoane, cu vârste cuprinse între 37 şi 63 de ani, cu privire la faptul că au fost înşelate. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că o femeie de 39 de ani, având calitatea de agent de credite la o societate de profil, ar fi întocmit mai multe contracte de creditare pe numele persoanelor vătămate, fără a le înmâna banii”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 42.000 de lei.

Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

De asemenea poliţiştii continuă cercetările în vederea probării întregii activităţi infracţionale a celei în cauză, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

error: Conţinut protejat !!