Dâmboviţa: Instructor de dans în vârstă de 65 de ani, arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei minore

Dâmboviţa: Instructor de dans în vârstă de 65 de ani, arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei minore

Un instructor de dans în vârstă de 65 de ani a fost arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei minore de 14 ani, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, au realizat probatoriul privind săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută de art. 219 din Codul Penal, de către un bărbat, în vârsta de 65 de ani, din oraşul respectiv. Bărbatul este bănuit că, în luna aprilie a.c., în calitate de instructor de dans, ar fi agresat sexual o minoră, în vârstă de 14 ani”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În cursul zilei de joi bănuitul a fost prezentat Judecătoriei Găeşti, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa.

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca, la finalizarea acestora să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!