Dâmboviţa: Loc de joacă şi teren sportiv prin PJDL la Şelaru

Dâmboviţa: Loc de joacă şi teren sportiv prin PJDL la Şelaru

Un loc de joacă în satul Șelaru și un teren sportiv multifuncțional în satul Fierbinți, judeţul Dâmboviţa, au fost realizate prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL).

„Ambele proiecte, cu o valoare de aproximativ 700.000 de lei, au beneficiat de sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Dâmboviţa în valoare de 300.000 de lei. Totodată, am vizitat și lucrările pe care administrația locală le desfășoară la grădinița din satul Glogoveanu. Finanțarea este asigurată în acest caz de Administrația Fondului pentru Mediu și are o valoare de 2.700.000 de lei. Pe de altă parte, pe drumul județean DJ503, se amenajează șanțurile și podețele de acces.

De asemenea, se lucrează și în comuna Vișina. Prin Programul Național „Anghel Saligny”, în satele Broșteni și Izvoru, se amenajează rețeaua de apă uzată. Valoarea acestui proiect, prin care se vor mai executa lucrări și în satul Vișina, este de aproximativ 2.000.000 de euro. Se lucrează în județul Dâmbovița, iar investițiile tuturor administrațiilor locale sunt importante!”, anunţă preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!