Dâmboviţa: Lucrări de modernizare drum contur Lac Bolboci

Dâmboviţa: Lucrări de modernizare drum contur Lac Bolboci

Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 714,  Bolboci – Contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului sunt pe ultima sută de metri, anunţă preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

„Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, Consiliul Județean Dâmbovița a avut asigurată suma de 9.800.000 de lei, diferența până la valoarea totală a proiectului, 10.900.000 de lei, urmând a fi asigurată din bugetul propriu”, precizează Corneliu Ştefan.

Conform acestuia, au fost turnate două straturi de asfalt pe toată lungimea acestui tronson, 4,3 km, dar au mai fost realizate și 1,5 km fundații de parapet; 31 de podețe transversale pentru scurgerea apelor; 4,2 km rigole de acostament; 4,2 km de parapete metalice.

În paralel, se lucrează și la podul de legătură dintre drumul județean DJ 714 și Campingul Zănoaga. Acest proiect este finanțat prin PNDL 2 și urmărește consolidarea construcției, care are o lungime de 36 de metri și o lățime de 6 metri. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 2,5 milioane de lei.

error: Conţinut protejat !!