Dâmboviţa: Mandat de percheziţie pus în aplicare ca urmare a unei cereri de asistenţă judiciară internaţională

Dâmboviţa: Mandat de percheziţie pus în aplicare ca urmare a unei cereri de asistenţă judiciară internaţională

Prin intermediul EUROJUST, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte a delegat poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale să acorde sprijin autorităţilor judiciare din Norvegia şi au pus în aplicare un mandat de percheziţie, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa, remis joi.

Mandatul este emis în cadrul unui dosar unde prejudiciul cauzat este estimat la 200.000 de euro,

”La data de 11 februarie a.c., în baza delegării  Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti, au pus în aplicare un mandat de percheziţie emis de Judecătoria Târgovişte ca urmare a unei cereri de asistenţă judiciară internaţională. Astfel, poliţiştii au descins la o locaţie din Târgovişte unde existau mai multe spaţii de depozitare, închiriate către diverse persoane fizice sau juridice”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma percheziţiei, poliţiştii au constatat că bunurile sustrase din Norvegia (scule electrice şi ale produse) erau depozitate la o altă locaţie, situată tot pe raza municipiului.

De asemenea, miercuri, 20 februarie, poliţiştii au indisponibilizat de la domiciliul unui bărbat 67 de scule şi unelte electrice susceptibile a fi sustrase din Norvegia. Valoarea acestora se ridică la 10.000 de euro.

error: Conţinut protejat !!