Dâmboviţa: Marcel Ciolacu a vizitat şantierul lucrărilor de modernizare şi extindere la patru benzi a DN7 Bâldana-Titu

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, luni, şantierul lucrărilor de modernizare şi extindere la patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu, investiţie cu o valoare de 242 de milioane de lei.

În cadrul proiectului vor fi modernizaţi 21,4 de kilometri ai drumului. Banii investiţiei sunt asiguraţi prin Fondul de Coeziune din alocarea financiară 2014-2020 a Programului Operaţional de Infrastructură Mare.

„Investiţia, aşteptată din 2007 de întreg judeţul, se ridică la aproximativ 242 de milioane de lei şi prevede, de asemenea, construirea a patru poduri noi, reabilitarea altor trei, dar şi amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părţi. Tot cu susţinerea Guvernului, în perioada următoare, vor începe şi lucrările de extindere la patru benzi a celor 44 de km ai drumului naţional DN71 Bâldana-Târgovişte. Valoarea proiectului este aici de un miliard de lei. Nu în ultimul rând, avem semnat contractul de proiectare şi execuţie prin care vom moderniza cei 58,8 km ai drumului naţional DN71, care leagă Târgoviştea de Sinaia”, a precizat, pe Facebook, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Conform acestuia, modernizarea celor peste 124 km de drumuri naţionale care străbat judeţul Dâmboviţa se ridică la aproximativ 535 de milioane de euro.

Premierul a fost prezent, luni, în Dâmboviţa, şi la inaugurarea noii secţii de cardiologie a Spitalului Judeţean Târgovişte şi a susţinut o conferinţă de presă.

error: Conţinut protejat !!