Dâmboviţa: Microbuz răsturnat în şanţ pe DN7, opt persoane evaluate la faţa locului

Dâmboviţa: Microbuz răsturnat în şanţ pe DN7, opt persoane evaluate la faţa locului

UPDATE 20.26 Planul Roşu a fost dezactivat

Planul Roşu de Intervenţie în cazul microbuzului răsturnat, marţi seara, pe DN7, în localitatea Feţeni, a fost dezactivat, opt persoane au ajuns la spital, anunţă IGSU.

„În microbuzul implicat în accidentul rutier se aflau 13 ocupanți. Toate persoanele au fost evaluate la fața locului de către echipajele medicale alocate la caz, iar opt dintre acestea au necesitat transportul la spital pentru investigații de specialitate. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă multiple traumatisme”, precizează IGSU.

Conform sursei citate, circulaţia în zonă este blocată.

La locul incidentului au fost mobilizate forţe numeroase de intervenţie.

UPDATE 19.29 A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, după ce un microbuz s-a răsturnat în şanţ pe DN7 în localitatea dâmboviţeană Feţeni, anunţă ISU Argeş.

Opt persoane sunt evaluate medical la faţa locului.

„Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul judeţului Argeş, unde a fost primit apelul de urgenţă, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, precizează ISU Argeş.

Conform sursei citate, la faţa locului, echipajele operative intervin cu trei echipaje SMURD şi cinci ambulanţe. În sprijin, de la ISU Dâmboviţa intervin trei echipaje SMURD, patru ambulanţe, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare.

Un microbuz s-a răsturnat, marţi seara, într-un şanţ pe marginea DN 7, în localitatea dâmboviţeană Feţeni, iar opt persoane sunt evaluate la faţa locului, informează IPJ Dâmboviţa.

La momentul incidentului în microbuz erau 12 pasageri. Conform IPJ Dâmboviţa, traficul este blocat în zona unde a avut loc incidentul.

„Intervenţie în cazul unui eveniment rutier în comuna Valea Mare, satul Feţeni. Detaşamentul Găeşti intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD, precum şi 4 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Concomitent sunt asigurate şi măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor”, anunţă ISU Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!