Dâmboviţa: Minor fugit de acasă, căutat cu camera cu termoviziune în pădure

Dâmboviţa: Minor fugit de acasă, căutat cu camera cu termoviziune în pădure

Un minor de 15 ani fugit de acasă a fost căutat, sâmbătă, cu camera cu termoviziune în pădurea din zona localităţii dâmboviţene Cobia şi a fost găsit, informează IPJ Dâmboviţa.

„La data de 2 martie a.c., în jurul orei 17:55, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au fost sesizaţi de un bărbat de 42 de ani, din Cobia, cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, îndreptându-se către zona împădurită a localităţii, existând suspiciunea că s-ar putea pune în pericol”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Au fost constituite echipe mixte de căutare formate din poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa şi jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa.

„Totodată, în activităţile de căutare, a fost utilizată şi o cameră video cu termoviziune, iar reprezentanţii unităţii administrativ teritoriale Cobia au acordat sprijin efectivelor angrenate la căutări. Ulterior, minorul a fost găsit de o echipă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, la ieşirea din pădure, la aproximativ 1,5 kilometri de domiciliu. Acesta nu a fost victima niciunei infracţiuni, fiind examinat medical”, anunţă IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, despre situaţie au fost informaţi şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

error: Conţinut protejat !!