Dâmboviţa: Omorul de la hotelul din Padina – instanţa prelungeşte măsura arestului preventiv pentru agresori

Dâmboviţa: Omorul de la hotelul din Padina – instanţa prelungeşte măsura arestului preventiv pentru agresori

Cei trei bărbaţi inculpaţi în cazul omorului care a avut loc luna trecută la un hotel din zona montană Padina a judeţului Dâmboviţa rămân în arest, după ce, joi, Tribunalul Dâmboviţa a decis prelungirea cu încă 30 de zile a măsurii arestului preventiv.

„Solutia pe scurt: (…) admite propunerea formulată la data de 04.03.2024 de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa (…) şi în consecinţă: (…) prelungeşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţii: M.L., M.L.J. şi M.G.A., fiul lui Fabian şi Sidonia, toţi aflaţi în stare de arest preventiv în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, prin încheierea pronunţată de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa la data de 12.02.2024 (…) pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 13.03.2024 şi până la data de 11.04.2024 inclusiv”, se arată în decizia instanţei.

Totodată, doi dintre inculpaţi solicitaseră înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul al domiciliu, iar cel de-al treilea înlocuirea cu măsura controlului judiciar, solicitări respinse joi de instanţă.

„În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie 2024, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, anunţa, pe 11 februarie, IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul de 41 de ani avea doi copii şi locuia în Târgovişte. Conform Poliţiei, incidentul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan. La petrecerea care a avut loc la Hotel Belmont din Padina au fost prezenţi cântăreţii Alex Velea, Antonia şi Alina Eremia. Incidentul a avut loc după concert, într-o clădire anexă hotelului. Cei trei agresori au fugit cu maşina după ce l-au înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani, dar au fost prinşi la scurt timp de poliţişti.

error: Conţinut protejat !!