Dâmboviţa: Opt percheziţii în Târgovişte şi Şotânga, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie

Dâmboviţa: Opt percheziţii în Târgovişte şi Şotânga, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie

Poliţiştii au efectuat, joi, opt percheziţii domiciliare în Târgovişte şi Şotânga la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, informează IPJ Dâmboviţa.

„Persoanele în cauză, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 34 de ani, sunt bănuite că, în zilele de 7 şi 16 august a.c., prin ameninţări cu exercitarea de violenţe asupra părţilor vătămate,  ar fi sustras din două locuinţe bani şi telefoane mobile. Totodată, în urma percheziţiilor au fost descoperite şi  indisponibilizate mai multe resturi si materie vegetală susceptibilă a fi cannabis, obiecte vestimentare şi arme”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Au fost puse în executare şase mandate de aducere, fiind conduşi la sediul Poliţiei trei bănuiţi şi trei martori.

Percheziţiile au fost efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sprijiniţi de luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale, criminalişti şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

error: Conţinut protejat !!