Dâmboviţa: Opt percheziţii la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri

Dâmboviţa: Opt percheziţii la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri

O persoană a fost reţinută şi pentru alte două s-a dispus control judiciar în urma a opt percheziţii efectuate în mai multe localităţi din Dâmboviţa la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa, remis, luni.

„La data de 17 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa au efectuat 8 percheziţii domiciliare, pe raza oraşului Titu şi a localităţilor Potlogi, Costeştii din Vale, Slobozia Moară şi Lunguleţu, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de mare risc. La percheziţii au fost descoperite şi ridicate substanţe pulverulente susceptibile a fi cocaină, instrumente folosite la porţionatul şi consumul de droguri, 7 telefoane mobile, 50 de carduri blank, 10.444 de lei şi 400 de euro”, precizează IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, 13 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Dâmboviţa, pentru audieri şi dispunerea unor măsuri legale. Faţă de o persoană a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar faţă de alte două persoane măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

La activitate au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, poliţişti de la ordine publică şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, precum şi jandarmi. Totodată, în cauză, s-a beneficiat şi de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

error: Conţinut protejat !!