Dâmboviţa: Organizaţia judeţeană a PSD anunţă că nu vrea susţinerea unui guven minoritar PNL-UDMR

Dâmboviţa: Organizaţia judeţeană a PSD anunţă că nu vrea susţinerea unui guven minoritar PNL-UDMR

PSD Dâmboviţa a votat în cadrul Comitetului Executiv că nu vrea susţinerea unui guvern minoritar PNL-UDMR, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Acesta spune că atât parlamentarii social democraţi de Dâmboviţa, cât şi ceilalţi membri ai Comitetului executiv al PSD Dâmboviţa au spus în unanimitate că nu vor un guvern minoritar.

„Poziţia PSD, nu doar PSD Dâmboviţa, este aceea de a nu vota un guvern minoritar PNL-UDMR. Deci, PSD nu susţine un guvern minoritar. Legat de PSD Dâmboviţa, am avut un Comitet Executiv Judeţean şi în unanimitate am decis să nu votăm un guvern minoritar”, a afirmat Corneliu Ştefan.

Întrebat dacă PSD vrea să intre la guvernare cu reprezentanţi în Executiv, Corneliu Ştefan, vicepreşedinte al PSD, a răspus că acest lucru nu a fost discutat în cadru oficial în partid.

„Eu nu ştiu să se fi discutat în vreun for statutar de un scenariu în care PSD să intre la guvernare. Ce vedeţi de trei zile la televizor nu este nimic real, nici măcar cu numele de miniştri care au apărut acum două zile”, a precizat Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!