Dâmbovița, pe primul loc la atragerea de fonduri europene în Regiunea Sud Muntenia

Dâmbovița, pe primul loc la atragerea de fonduri europene în Regiunea Sud Muntenia

Dâmbovița este pe primul loc la atragerea de fonduri europene în Regiunea Sud – Muntenia, anunţă preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

„Cu cele peste 4,3 miliarde de lei, depășim celelalte 6 județe ale regiunii din care facem parte – Prahova, Argeș, Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman. Se demonstrează, încă o dată, că intenția mea de a transforma Dâmbovița în polul de dezvoltare al regiunii noastre are un fundament solid, bazat pe investițiile care au ca sursă de finanțare fondurile europene, dar și bugetul național și fondurile proprii ale Consiliului Județean Dâmbovița”, precizează Corneliu Ştefan.

Acesta adaugă că 1,38 miliarde de lei vor intra prin programul „Anghel Saligny” în Dâmbovița, cu acești bani urmând a fi finanțate 137 de proiecte de înființare, extindere, reabilitare și modernizare de drumuri, poduri, rețele de apă și apă uzată.

„Dezvoltarea tuturor comuntăților locale este o muncă de echipă și faptul că se investește masiv în județul Dâmbovița îmi arată că toți au înțeles acest lucru. Nu ne oprim aici! Vom avea vești la fel de bune și în perioada următoare”, mai spune preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!