Dâmboviţa: Percheziţie la un bărbat bănuit de trafic de substanţe toxice şi nerespectarea regimului armelor

Dâmboviţa: Percheziţie la un bărbat bănuit de trafic de substanţe toxice şi nerespectarea regimului armelor

Poliţiştii au efectuat, luni, o percheziţie la un bărbat de 68 de ani din Târgovişte, bănuit de trafic de substanţe toxice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, informează IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniti de efective de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi criminalişti, au efectuat o percheziţie domiciliară la un bărbat de 68 de ani, din Târgovişte, bănuit de de săvârşirea infracţiunilor de trafic de substanţe toxice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, fapte prevăzute de art. 359 alin. 1 si art. 342 alin. 2 din Codul Penal”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul a fost descoperit cu substanţe de protecţie a plantelor, pe care voia să le comercializeze, fără a avea acest drept.

„În urma descinderii, poliţiştii au indisponibilizat 32 de recipiente din plastic (205 litri), ce conţineau substanţe susceptibile a fi toxice din categoria produselor de protecţie a plantelor, pe care bărbatul ar fi încercat să le comercializeze fără drept. De asemenea, poliţiştii au descoperit şi o arma neletală supusă autorizării, cu posibil potenţial letal, deţinută ilegal. Puşca cu aer comprimat a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor”, susţine IPJ Dâmboviţa.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!