Dâmboviţa: Percheziţii în Dâmboviţa, Olt, Timiş şi Brăila, la o grupare infracţională specializată în trafic de droguri (video)

Dâmboviţa: Percheziţii în Dâmboviţa, Olt, Timiş şi Brăila, la o grupare infracţională specializată în trafic de droguri (video)

Poliţiştii au efectuat, miercuri, 13 percheziţii în Dâmboviţa, Olt, Timiş şi Brăila, la o grupare infracţională specializată ăn trafic intern şi internaţional de droguri de risc, informează, miercuri, IPJ Dâmboviţa.

În urma percheziţiilor au fost indisponibilizate sute de grame de cannabis, telefoane mobile şi bani.

„Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sprijiniţi de poliţişti de la brigăzile de combatere a criminalităţii organizate Ploieşti, Piteşti, Timişoara şi de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, au efectuat 13 percheziţii, în judeţele Dâmboviţa, Olt, Timiş şi Brăila. În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat aproximativ 800 de grame de cannabis, 2 cântare de precizie, 4 grindere, 11 telefoane mobile, 3.000 de euro, 1.700 de lire sterline şi 9.100 de lei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Din cercetări a reieşit că două persoane, rezidente în Spania, ar fi trimis, prin intermediul firmelor de coletărie, pachete în care erau disimulate diferite cantităţi de cannabis. Drogurile erau introduse de regulă în ambalaje de detergent, iar, ulterior, în ţară, acestea ar fi fost preluate de alte şapte persoane, din judeţele Dâmboviţa, Olt, Timiş şi Brăila, care le-ar fi comercializat.

Conform IPJ Dâmboviţa, în acest caz, în cursul lunii februarie, în urma unor activităţi specifice, a fost indisponibilizat aproximativ 1 kilogram de cannabis.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La activităţi, au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi jandarmi din cadrul Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi de la Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Timiş.

error: Conţinut protejat !!