Dâmboviţa: Percheziţii la hoţi de ovine; 140 de animale fuseseră furate în câteva zile

Dâmboviţa: Percheziţii la hoţi de ovine; 140 de animale fuseseră furate în câteva zile

Poliţiştii din Moreni, judeţul Dâmboviţa, au efectuat, miercuri, percheziţii pentru probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de sustragerea a 140 de animale dintr-o anexă gospodărească.

”La data de 29 aprilie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Moreni, sprijiniţi de colegii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, au descins la două stâne, precum şi la domiciliile a şapte persoane, bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat. Din cercetări a reieşit că în perioada 6-12 aprilie a.c., acestea ar fi sustras 140 de ovine dintr-o anexă gospodărească situată pe raza municipiului Moreni”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

În urma percheziţiilor au fost descoperite mai multe ovine şi caprine. Poliţiştii, în colaborare cu specialişti ai D.S.V.S.A Dâmboviţa, efectuează verificări cu privire la provenienţa animalelor.

Şapte persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri. La activităţi au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi efective de jandarmi.

error: Conţinut protejat !!