Dâmboviţa: Percheziţii la persoane bănuite că furau combustibil din rezervoarele maşinilor

Dâmboviţa: Percheziţii la persoane bănuite că furau combustibil din rezervoarele maşinilor

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au desfăşurat, joi, cinci percheziţii pe raza localităţilor Gura Ocniţei şi Moreni, la persoane bănuite de comiterea infracţiuni de furt calificat, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

„Îcursul lunii ianuarie a.c., cei în cauză ar fi sustras combustibil din rezervoarele unor vehicule şi mai multe bunuri din cadrul unor societăţi comerciale şi anexe gospodăreşti.  În cauză, se continuă cercetările pentru probarea activităţi infracţionale, cinci persoane fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri”, precizează IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au descins la domiciliile a cinci persoane, din Târgovişte şi Ocniţa. Patru dintre acestea sunt bănuite că, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie a.c., ar fi sustras diferite bunuri din mai multe anexe gospodăreşti.

Totodată, în sarcina unei persoane, un bărbat de 26 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, poliţiştii au reţinut că, la data de 12 ianuarie a.c., aceasta ar fi agresat un bărbat cu o bâtă de baseball.

Poliţiştii au pus în executare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi jandarmi.

error: Conţinut protejat !!