Dâmboviţa: Percheziţii la persoane bănuite de fabricare şi comercializare de alcool

Dâmboviţa: Percheziţii la persoane bănuite de fabricare şi comercializare de alcool

UPDATE  Mii de litri de alcool, instalaţii artizanale, bani şi înscrisuri au fost descoperite de poliţişti în urma celor 30 de percheziţii efectuate în Dâmboviţa luni dimineaţă, iar 19 mandate de aducere vor fi puse în executare.

”În urma percheziţiilor desfăşurate în această dimineaţă, poliţiştii au descoperit la domiciliile bănuiţilor  14.816  litri de alcool,  91.100 litri de resturi provenite din distilarea materiei prime pentru producerea alcoolului,  25.400 lei, 11 instalaţii artizanale destinate fabricării băuturilor alcoolice, mai multe documente şi înscrisuri”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Tot la percheziţii au fost găsite arme de vânătoare care nu erau asigurate corespunzător.

”Faţă de două persoane s-a luat măsura sancţionării contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii 126/1995, precum şi a anulării dreptului de deţinere, folosire şi port arme letale şi neletale supuse autorizării după ce au fost depistate în timp ce deţineau la domiciliu arme de vânătoare pe care nu le-au asigurat corespunzător”, se precizează în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Pe numele unui bănuit, poliţiştii au întocmit un dosar penal după ce la domiciliul său au fost descoperite 120 de articole pirotehnice deţinute fără drept.

De asemenea, poliţiştii au efectuat 19 controale la agenţi economici de pe raza judeţului, bănuiţi că ar fi comercializat fără drept băuturi alcoolice.

Poliţiştii vor pune în executare 19 mandate de aducere, persoane depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Poliţiştii din Dâmboviţa, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Invervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R, au efectuat, luni dimineaţă, 30 de percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni economice.

La percheziţii au participat aproape 200 de poliţişti.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate  ar fi fabricat băuturi alcoolice în afara antrepozitului fiscal, pe care le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice şi juridice din judeţul Dâmboviţa, obţinând venituri ilegale. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prevăzute de Codul Fiscal.

Poliţiştii efectuează, luni dimineaţă, percheziţii la Tătărani, la persoane bănuite de fabricarea şi comercializarea ilegală de alcool, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa.

Poliţiştii din Dâmboviţa, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R, efectuează 30 de percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni economice, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

La percheziţii participă 189 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice şi de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratorului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate  ar fi fabricat băuturi alcoolice în afara antrepozitului fiscal, pe care le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice şi juridice din judeţul Dâmboviţa, obţinând venituri ilegale.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prevăzute de Codul Fiscal.

error: Conţinut protejat !!