Dâmboviţa: Percheziţii la persoane bănuite de furtul unor utilaje de procesare lapte

Dâmboviţa: Percheziţii la persoane bănuite de furtul unor utilaje de procesare lapte

Poliţiştii dâmboviţeni au efectuat, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii la persoane suspectate de furturi dintr-o societate comercială şi au fost puse în executare patru mandate de aducere, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au descins la domiciliile unor persoane bănuite de furturi dintr-o societate comercială. Prejudiciul creat este estimat la 35.000 de lei. Au fost puse în executare patru mandate de aducere. Poliţiştii (…) au efectuat 3 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea a două furturi dintr-o societate comercială din Crângurile, fapte comise luna trecută”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma descinderilor pe raza localităţilor Mogoşani şi Gura Şuţii, poliţiştii au indisponibilizat 90% din utilajele şi instrumentele de procesare a laptelui sustrase. Bunurile vor fi restituite părţii vătămate.

Au fost puse în executare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale ce se impun.

La activităţi au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi efective de jandarmi.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea şi îndrumarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti.

error: Conţinut protejat !!