Dâmboviţa: Percheziţii la persoane bănuite de furturi pe teritoriul Franţei

Poliţiştii au efectuat, miercuri, 22 de percheziţii la persoane bănuite de comiterea unor furturi din camioane de piese şi accesorii auto, pe teritoriul Franţei, se arată într-un comunicat al Inspectoratilui de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis miercuri.

Persoanele încauzăsunt bănuite de comiterea a 80 de furturi pe teritoriul Franţei, iar prejudiciul estimat este de aproape 800.000 de euro.

”La data de 15 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, specialişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, au efectuat 22 de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Dâmboviţa, la mai multe persoane bănuite de comiterea unor furturi din camioane de piese şi accesorii auto, pe teritoriul Franţei. În colaborare cu Jirs Rennes şi Secţia de Cercetări din Rennes din cadrul Jandarmeriei Naţionale Franceze, care instrumentează cazul, vor fi puse în executare 14 mandate europene de arestare”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

În urma acţiunii au fost depistate şase camioane despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea faptelor. De asemenea, au fost ridicaţi aproximativ 30.000 de euro, precum şi alte bunuri (roţi de camion, piese şi accesorii auto).

error: Conţinut protejat !!