Dâmboviţa: Percheziţii la persoane bănuite de operaţiuni cu droguri de risc; patru bărbaţi arestaţi

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate Dâmboviţa, sub coordonarea DIICOT, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni cu droguri de risc, iar patru bărbaţi au fost arestaţi preventiv, se arată într-un comunicat al IGPR, remis, luni.

Percheziţiile au fost făcute în Dâmboviţa, Ilfov şi Bucureşti.

”La data de 18 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, cu sprijinul Serviciului de Ordine Publică, sub coordonarea DIICOT – BT Dâmboviţa, au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc”, se arată în comunicatul IGPR.

Conform sursei citate, faptele au fost comise în perioada februarie-iulie 2018

”La percheziţii, au fost descoperite şi ridicate 410 grame de cannabis, 4 cântare electronice de precizie, mai multe recipiente şi folii de staniol cu resturi vegetale, 8 telefoane mobile şi  2.640 de lei”, mai precizează IGPR.

În urma probatoriului administrat, pe numele a patru bărbaţi, Tribunalul Dâmboviţa a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Cei în cauză au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv  al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

La activitate au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică Dâmboviţa, Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi Ploieşti, poliţişti de la Serviciul de Combatere Criminalităţii Organizate Buzău, precum şi jandarmi.

error: Conţinut protejat !!