Dâmboviţa: Persoane care transmiteau live pe facebook de la o petrecere în stradă, amendate de poliţişti (video)

Dâmboviţa: Persoane care transmiteau live pe facebook de la o petrecere în stradă, amendate de poliţişti (video)

Mai multe persoane din localitatea dâmboviţeană Vizureşti care transmiteau, în noaptea de sâmbătă spre duminică, live pe facebook de la o petrecere ce avea loc în stradă au fost amendate de poliţişti, informează IPJ Dâmboviţa.

Transmisia live suprinde chiar şi intervenţia poliţiştilor.

„Având în vedere imaginile video postate pe o reţea de socializare, în cursul nopţii de 18 spre 19 aprilie, în care mai multe persoane dansează în spaţiul public, fiind încălcate prevederile impuse în perioada stării de urgenţă, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele: poliţiştii din cadrul Poliţiei Răcari, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, s-au deplasat pe raza localităţi Vizureşti, unde au identificat persoanele în cauză”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Au fost aplicate şase sanctiuni contravenţionale în valoare de 20.000 de lei pentru fiecare şi o sancţiune în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, conform Ordonanţei Militare nr. 3.

error: Conţinut protejat !!