Dâmboviţa: Peste 40 de poliţişti, jandarmi şi pompieri cercetează câmpul unde a fost găsit un cadavru, la ieşirea de pe A1, în Olteni

Dâmboviţa: Peste 40 de poliţişti, jandarmi şi pompieri cercetează câmpul unde a fost găsit un cadavru, la ieşirea de pe A1, în Olteni

Peste 40 de poliţişti, jandarmi şi pompieri sunt, sâmbătă, angrenaţi în acţiuni de cercetare la faţa locului, pe câmpul unde cu o zi în urmă a fost găsit un cadavru, la ieşirea de pe A1, în localitatea dâmboviţeană Olteni, informează IPJ Dâmboviţa.

Identitatea victimei nu a fost stabilită.

„Pe un teren agricol, în proximitatea bretelei de ieşire de pe autostrada A1, în satul Olteni, comuna Ulieşti, a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus şi în stare de degradare. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Dâmboviţa pentru efectuarea necropsiei. Totodată, în urma realizarii expertizei genetice, urmează să stabilească cu certitudine identitatea victimei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au fost sesizaţi vineri că pe câmp, în proximitatea bretelei de ieşire de pe autostrada A1, în satul Olteni, este un cadavru.

„Imediat de la momentul sesizării, la faţa locului, a fost constituită o echipă de cercetare complexă, alcătuită din poliţişti şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru efectuarea de investigaţii”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

Sâmbătă dimineaţă, sub coordonarea procurorului de caz, peste 40 de poliţişti, sprijiniţi de jandarmi şi pompieri, au reluat cercetările în zona respectivă, fiind ridicate noi mijloace de probă.

„În continuare, se procedează la ridicarea de imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele de interes pentru cauză. Activităţile sunt în curs de desfăşurare, fiind conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, iar, ulterior, în funcţie de rezultatul investigaţiilor, vor fi comunicate informaţii de interes pentru opinia publică”, precizează IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!