Dâmboviţa: Peste 50 de mandate de aducere, în urma unor percheziţii la persoane bănuite de operaţiuni cu droguri de risc

Peste 50 de mandate de aducere au fost puse în executare, în urma unor percheziţii efectuate la persoane bănuite de operaţiuni cu droguri de risc, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis joi.

Patru bărbaţi au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv.

”La data de 7 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa, au efectuat 7 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic, deţinere, consum şi comercializarea de droguri de risc, fapte comise în perioada aprilie-noiembrie 2017”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

La activitate au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, precum şi jandarmi.

”În urma percheziţiilor, au fost ridicate 20 de grame de cannabis, 4 grindere,18 seminţe, 1 cântar electronic de precizie, 4 recipiente cu resturi vegetale, 8 resturi de „joint”, mai multe folii de staniol cu urme vegetale şi plicuri autosigilante, 8 telefoane mobile, 140 de euro, 100 de franci elveţieni, 10 lire şi 350 de lei”, se mai precizează în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, au fost puse în executare 53 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul parchetului pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior, pe numele acestora, Tribunalul Dâmboviţa a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cei în cauză au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv  al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!