Dâmboviţa: PNL şi-a anunţat într-o conferinţă de presă candidaţii la consiliul judeţean şi Primăria Târgovişte

Dâmboviţa: PNL şi-a anunţat într-o conferinţă de presă candidaţii la consiliul judeţean şi Primăria Târgovişte

PNL Dâmboviţa a anunţat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, candidatul la funcţia de primar al municipiului Târgovişte, în persoana lui Aurelian Cotinescu, şi candidatul la funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa: Sorin Ion.

Aurelian Cotinescu este om de afaceri, preşedinte al PNL Târgovişte.

„Sper ca experienţa mea să mă ajute să transform cu adevărat Târgoviştea, să transform administraţia târgoviştea, astfel încât oraşul nostru să ajungă la potenţialul pe care îl merită”, a spus Cotinescu.

Acesta a spus căprintre proiectele sale se regăsesc cele de mediu care să reducă poluarea, managementul deşeurilor, investiţii în infrastructură, proiecte europene, dialog cu mediul de afaceri.

Sorin Ion este consilier judeţean şi inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa.

„Am fost destul de implicat în ultimii ani, şi cred că asta trebuie subliniat, atât ca director de liceu, cât şi ca inspector general în implementarea de proiecte europene (…). M-am bucurat să aflu că sunt în urma sondajelor efectuate de PNL candidatul cu cele mai mari şanse şi pentru că îmi asum crezul politic atunci mi s-a părut corect să accept această decizie de a candida”, a spus Sorin Ion.

Printre proiectele sale sunt realizarea unei pârtii de schi la Padina-Peştera, modernizarea infrastructurii rutiere din judeţ, introducere de apă şi canalizare în toate localităţile din judeţ.

error: Conţinut protejat !!