Dâmboviţa: Poliţişti atacaţi cu coasa, au tras focuri de armă şi i-au rănit pe atacatori

Dâmboviţa: Poliţişti atacaţi cu coasa, au tras focuri de armă şi i-au rănit pe atacatori

Doi poliţişti au fost răniţi, duminică seara, la Văcăreşti, au fost tăiaţi şi loviţi în timp ce interveneau în urma unui apel la 112. O persoană a sesizat că un bărbat face scandal, iar poliţiştii s-au deplsat la faţa locului. Au fost atacaţi, cei doi sunt tăiaţi la mâini, se pare cu o coasă, de doi fraţi recalcitranţi şi băuţi. Poliţiştii au ripostat şi au tras focuri de armă, rănindu-i pe cei doi scandalagii.

La acest moment, atât cei doi poliţişti, cât şi cei doi scandalagii sunt la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Update 23.35: În aceasta seara, un barbat de 44 de ani, din localitatea Văcărești, a sesizat prin numarul pentru apeluri de urgenta 112, ca are un conflict cu vecinii.

De îndată, un echipaj de politie, format din 2 agenti de politie, s-a deplasat la fata locului, pentru aplanarea conflictului, moment în care un barbat i-ar fi amenintat cu un obiect ascutit. Astfel, s-au efectuat focuri de arma in plan vertical, pentru somarea persoanei implicate în conflict si avand in vedere faptul ca nu a fost respectata somația, polițistul a executat foc de arma în urma căruia agresorul a fost vătămat in membrul inferior.

In sprijinul agresorului a venit si fratele acestuia, care, ar fi agresat politistii cu același obiect ascutit, si de aceasta data fiind utilizat armamentul din dotare. Barbatul in cauza a fost impuscat in zona abdomenului.

In urma evenimentului, cei doi barbati si agentii de politie au fost transportati la spital, pentru acordarea de ingirjiri medicale.

Sub coordonarea procurorului de caz, politistii continua cercetarea la fata locului, urmand sa se stabileasca cu exactitate toate imprejurarile producerii evenimentului.

IPJ Dâmbovița

error: Conţinut protejat !!