Dâmboviţa: Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din mai multe gospodării

Dâmboviţa: Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din mai multe gospodării

Pompierii dâmboviţeni au intervenit, pe parcursul zilei de marţi, pentru a scoate apa din mai multe gospodării şi pentru a elibera unele căi de acces către locuinţe, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

”În urma precipitaţiilor abundente căzute în data de 13 martie a.c. în judeţul Dâmboviţa, subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa au acţionat pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei, astfel: Detaşamentul de pompieri Târgovişte a intervenit în cartierul Priseaca din Târgovişte pentru evacuarea apei din curţile a 2 gospodării. Garda de intervenţie Voineşti a intervenit în satul Gemenea din com.Voineşti pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie (curte şi beci)”, se precizează în comunicat.

De asemenea Detaşamentul de pompieri Găeşti a intervenit în satul Teleşti din comuna Ludeşti pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie (curte şi casă). Acelaşi detaşament a intervenit în comuna Gura Foii la decolmatarea unui podeţ, pentru eliberarea unei căi de acces către cinci gospodării (calea de acces fiind inundată).

Tot în comunicat, ISU Dâmboviţa precizează că Detaşamentul de pompieri Pucioasa a intervenit în localitatea Doiceşti pentru evacuarea apei din 2 gospodării, iar Detaşamentul de pompieri Moreni a intervenit pe strada I.L.Caragiale din Moreni pentru evacuarea apei la o cale de acces spre un bloc de locuinţe. Totodată pompierii din Moreni au acţionat în comuna I.L.Caragiale pentru evacuarea apei din curţile unor gospodării.

error: Conţinut protejat !!