Dâmboviţa: Primarul din Dobra susţine că a fost bătut de persoane care aruncă deşeuri pe spaţiul public

Dâmboviţa: Primarul din Dobra susţine că a fost bătut de persoane care aruncă deşeuri pe spaţiul public

Primarul din localitatea dâmboviţeană Dobra, Daniel Nica, susţine, vineri, pe pagina sa de facebook, că a fost bătut de persoane care aruncă deşeuri pe spaţiul public, iar Poliţia a demarat o anchetă.

Incidentul ar fi avut loc în seara zilei de joi. În localitate a fost zilele trecute un control al Gărzii de Mediu.

„N-aş fi dorit să am ocazia să vorbesc vreodată despre ce s-a întâmplat seara trecută! Este un eveniment regretabil şi n-aş fi crezut că aşa ceva se poate întâmpla. După cum ştiţi, am făcut nenumărate apeluri la respectarea curăţeniei în comuna noastră. Este regretabil că încă mai sunt localnici care aruncă gunoaie şi deşeuri pe unde apucă. Asta o să ne coste scump pe noi, pe toţi! Nu vă ascund că zilele trecute am avut în comună un control de la Garda de Mediu. Comisarii au dispus să curăţăm zonele unde sunt acum gunoaie aruncate la voia întâmplării”, spune primarul din Dobra, Daniel Nica.

Edilul spune că nu va tolera aruncarea gunoaielor la voia întâmplării în comună şi cere locuitorilor să anunţe când văd că se aruncă deşeuri în zone neamenajate.

„Revenind la evenimentul neplăcut de seara trecută, ţin să vă asigur că nu voi da nici un pas înapoi şi voi continua să identific toate persoanele care nu înţeleg că satul trebuie păstrat curat. Voi apela la autorităţile competente în fiecare caz! Vă invit pe fiecare să îmi fiţi alături şi să ne anunţaţi imediat ce vedeţi astfel de persoane care merg să arunce gunoiul în locuri neamenajate”, afirmă primarul din Dobra, Daniel Nica.

error: Conţinut protejat !!