Dâmboviţa: Prinşi de jandarmii montani în timp ce descărcau o autoutilitară cu deşeuri în pădure

Dâmboviţa: Prinşi de jandarmii montani în timp ce descărcau o autoutilitară cu deşeuri în pădure

Jandarmii montani de la Postul Zănoaga, aflaţi în misiune pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, în imediata vecinătate a DN 71 Târgovişte-Sinaia, două persoane în timp ce descărcau deşeuri la marginea pădurii, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dâmboviţa, remis miercuri.

Incidentul a avut loc marţi seara. În urma verificărilor efectuate de jandarmi a reieşit faptul că bărbaţii, în vârstă de 51, respectiv 59 de ani, s-au deplasat cu o autoutilitară încărcată cu deşeuri menajere şi mobiler din lemn deteriorat în zona „Valea Muşchiului” din localitatea Moroeni cu intenţia de a le arunca în fondul forestier naţional.

„Jandarmii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, pentru aruncarea în fondul forestier naţional a reziduurilor menajere sau rezultate din prelucrarea lemnului. Totodată, celor doi bărbaţi li s-a pus în vedere să aducă terenul de îndată la starea iniţială”, se mai arată în comunicatul IJJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!