Dâmboviţa: Reţinut de Poliţie, după ce a oferit bani falşi unor femei pentru a întreţine relaţii sexuale

Dâmboviţa: Reţinut de Poliţie, după ce a oferit bani falşi unor femei pentru a întreţine relaţii sexuale

Un tânăr din localitatea dâmboviţeană Valea Mare a fost reţinut de poliţişti, după ce a oferit bancnote false de 50 de lire unor femei pentru a întreţine relaţii sexuale cu el, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa, remis, miercuri.

Bărbatul este bănuit de falsificare de monede şi punere în circulaţie de valori falsificate şi va fi prezentat, în cursul zilei de miercuri, magistraţilor pentru dispunerea de măsuri preventive.

”La data de 06 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sprijiniţi de efective de la Poliţia Oraşului Găeşti, au reţinut pentru 24 de ore un tânăr din Valea Mare, bănuit de comiterea infracţiunilor de falsificare de monede şi punere în circulaţie de valori falsificate”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

În sarcina bănuitului s-a reţinut că, în cursul zilei de 6 februarie, ar fi oferit unor femei două bancnote false, de 50 de lire, pentru a întreţine relaţii sexuale cu el.

Ulterior, acesta a fost depistat pe raza localităţii Găeşti, deţinând asupra sa alte trei bancnote, susceptibile a fi contrafăcute.

Conform IPJ Dâmboviţa, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că bancnotele ar fi fost falsificate de un bărbat din Găeşti.

În cauză se continuă cercetările sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!