Dâmboviţa: Reţinut de poliţişti, după ce a furat o maşină şi a abandonat-o în Târgovişte

Dâmboviţa: Reţinut de poliţişti, după ce a furat o maşină şi a abandonat-o în Târgovişte

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut de poliţişti, după ce a furat dintr-o curte din comuna Gheboieni o maşină, a venit cu ea până în Târgovişte, unde a abandonat-o, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa, remis marţi.

Mai mult, cel în cauză nu avea permis de conducere.

”Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, cu sprijinul Postului de Poliţie Tătărani, au reţinut un bărbat de 33 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. În sarcina acestuia s-a reţinut că, în cursul nopţii de 08 spre 09 aprilie a.c., ar fi pătruns în curtea unei locuinţe din Gheboieni şi ar fi sustras un autoturism”, se precizează în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, s-a stabilit că, deşi nu poseda permis de conducere, bănuitul ar fi condus vehiculul până în municipiul Târgovişte, unde l-ar fi abandonat.

Cel în cauză a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi, 10 aprilie, să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Autovehiculul sustras a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

error: Conţinut protejat !!