Dâmboviţa: Reţinuţi pentru proxenetism în Germania şi Belgia şi pentru furt calificat

Dâmboviţa: Reţinuţi pentru proxenetism în Germania şi Belgia şi pentru furt calificat

Poliţiştii din Târgovişte au reţinut cinci bărbaţi bănuiţi pentru mai multe furturi şi pentru proxenetism în formă continuată pe teritoriul Germaniei şi Belgiei, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis vineri.

Cei cinci urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă.

Unul dintre cei în cauză, prin înlesnirea prostituţiei pe teritoriul Germaniei şi Belgiei către două tinere, ar fi obţinut peste 4.000 de euro.

De asemenea, Poliţia informează că din cercetări a reieşit că, în noaptea de 31 august spre 1 septembrie a.c., bărbaţii, cu vârste cuprinse 25 şi 56 de ani, ar fi sustras doi cai dintr-o anexă gospodărească din localitatea Mărginenii de Jos, din judeţul Prahova. În perioada septembrie-octombrie 2015, unul dintre bănuiţi ar fi sustras, de pe un teren agricol cultivat, porumb în valoare de peste 150.000 de lei.

”În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, înscrisuri, 140 de litri de alcool şi un cazan destinat fabricării alcoolului. Totodată, au fost puse în executare 11 mandate de aducere”, se mai arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

La activităţi au participat şi efective de la secţiile de poliţie din arondarea Poliţiei Municipiului Târgovişte şi de la Poliţia Oraşului Pucioasa, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

error: Conţinut protejat !!