Dâmboviţa: Sancţiuni de peste 43.000 de lei pentru încălcarea măsurii de restricţionare a circulaţiei (27 martie)

Dâmboviţa: Sancţiuni de peste 43.000 de lei pentru încălcarea măsurii de restricţionare a circulaţiei (27 martie)

Sancţiuni de 43.100 de lei au fost date înultimele 24 de ore în judeţul Dâmboviţa celor care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei, se arată într-un comunicat al Centrului de Comunicare şi Informare Publică al Judeţului Dâmboviţa, remis vineri.

De asemenea, în aceeaşi perioadă, au fost constituite  la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa 116 patrule, dintre care 59 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa „Mircea cel Bătrân”, în scopul verificării respectării măsurii de izolare la domiciliu. Au fost efectuate opt însoţiri către centrele de carantină.

„În urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 1.696 de persoane, pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu şi au fost aplicate 186 de sancţiuni în valoare totală de 43.100 lei (pentru încălcarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei)”, precizează Centrul de Comunicare şi Informare Publică al Judeţului Dâmboviţa.

Conform sursei citate, a fost aprobat  Planul de cooperare şi de sprijin  la nivelul judeţului Dâmboviţa între structurile Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerul Afacerilor Interne, pentru punerea în aplicare a Ordonanţei Militare nr. 3. Astfel, 36 de militari şi cinci autoturisme aparţinând unităţilor militare din judeţul Dâmboviţa vor executa misiuni de patrulare mixtă, de preluare în pază, precum şi alte misiuni de sprijin în cooperare cu structurile Ministerul Afacerilor Interne.

La nivelul municipiului Târgovişte, Poliţia Locală a verificat 45 de persoane aflate în izolare la domiciliu şi a legitimat 240 de persoane în vederea respectării prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3, aplicând 21 sancţiuni în valoare totală de 5.400 lei. Totodată, două persoane revenite din străinătate (Germania) au fost comunicate DSP Dâmboviţa pentru a fi luate în evidenţă.

error: Conţinut protejat !!