Dâmboviţa: Scandal între mai multe persoane la IL Caragiale, şase au ajuns în spital

Dâmboviţa: Scandal între mai multe persoane la IL Caragiale, şase au ajuns în spital

Un conflict între mai multe persoane a izbucnit în localitatea dâmboviţeană IL Caragiale, şase persoane au ajuns în spital, iar trei au fost arestate preventiv, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

Pentru aplanarea scandalului a fost nevoie de intervenţia mascaţilor.

„La data de 7 mai a.c., în jurul orei 17:17, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie de 43 de ani, din I.L. Caragiale, cu privire la desfăşurarea unui conflict între mai multe persoane. Poliţiştii, sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, s-au deplasat la faţa locului, respectiv pe strada Furtuna, unde au intervenit pentru aplanarea conflictului care era în curs de desfăşurare”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, în urma altercaţiei, şase persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La sediul poliţiei au fost conduse zece persoane, respectiv şapte bărbaţi şi trei femei.

„Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au constatat că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, ar fi izbucnit un conflict spontan între nouă persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 54 de ani, din I.L. Caragiale, care s-ar fi agresat fizic”, mai informează IPJ Dâmboviţa.

Şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 31 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Cei şase au fost prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive, faţă de trei dintre aceştia fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

error: Conţinut protejat !!